vrijdag 28 september 2012

Een eneverende middag

Vanmiddag hadden Guusje, Robin en Freek hun eerste afspraak bij de dierenarts. Ze zijn ruim negen weken oud en het was de hoogste tijd om nagekeken te worden en gestoken geworden door twee naalden. Eentje voor de eerste inenting en eentje voor een chip. Ze gingen met interesse in de vervoersbox, maar op het moment dat het deurtje dicht ging, hadden ze door dat het ernst was. In de auto werd een hoop zielig gemauwd en werden diverse pogingen ondernomen om uit de vervoersbox te komen, iets wat natuurlijk niet lukte. Robin kwam er wat gehavend uit. Niets ernstig, maar hij had een kras op zijn neus.

Bij de dierenarts viel het allemaal mee, kan ik rustig zeggen, want ik stond erbij en keek ernaar ;-). Ze werden gewogen, nagekeken en kwamen de drie draakjes in aanraking met de eerder genoemde naalden. Alleen Freek piepte even toen hij een chip kreeg, maar verder hebben ze zich keurig gedragen. Ze werden alle drie goed bevonden, ze zijn tip-top in orde en kregen na afloop een bewijs van goedkeuring mee in de vorm van een dierenpaspoort.

Thuis gekomen was het bijkomen van de ervaringen en hebben hebben Guus, Robin en Freek een tijd geslapen om alle nare ervaringen een plekje te geven.

Freek en Guus uitgeteld na thuiskomst

Robin is ook heel moe
 
'Bewijs van goed gedrag'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.