donderdag 1 november 2012

Even oefenen

Volgende week moeten Freek, Robin en Guusje enige tijd in de bench doorbrengen. Ze gaan er al regelmatig in en spelen of slapen dan. Maar altijd staat het deurtje op, want ik sluit ze natuurlijk niet op als het niet nodig is. Vandaag heb ik, toen ze alle drie in de bench waren, het deurtje wel even dicht gedaan om te zien hoe ze zouden reageren. Wel....ze reageerden niet. Misschien hadden ze, door het spelen, nog niet goed in de gaten dat het deurtje dicht was of ze vonden het niet erg, maar het deed ze niets.

Naar verwachting zitten ze volgende week enkele uren in de bench en dat is natuurlijk een groot verschil met een paar minuten. Maar ik heb er vertrouwen in dat het goed zal gaan. Ze zitten dan tenslotte niet alleen in de bench en kunnen het gedrie├źn goed vinden. Met voldoende speelgoed, eten en drinken zal het allemaal best goed komen en zijn die paar uurtjes goed te doorstaan zijn.
5 opmerkingen:

 1. Als ik dit zo zie, moet dat goed komen meissie.
  Ze hebben het samen heel goed bij jou.
  Knuffels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wennen ze eraan! Wat een schattige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Wil en Ima, bedankt voor jullie reacties.

  Ik heb er ook vertrouwen in dat het geen problemen zal geven. Met eten, drinken en kattenbakje kunnen ze het wel een tijdje uithouden. En als ze het niet leuk meer vinden is er genoeg speelgoed om hen bezig te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe gaat het nu met de poezen? Zijn ze nog ondeugend geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat super met ze. Ze zijn al een stuk groter en zijn heel erg ondeugend. Binnenkort komt er weer een blogje hoor.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie.